Cursus Wimper Extensions

Groeiende vraag
Duralash wimperverlenging is de nieuwste trend voor de hedendaagse vrouw. Bij wimperverlenging worden synthetische wimperharen met speciale lijm op de echte wimperharen geplakt. De vraag naar wimperextensions groeit. Wimperverlenging is dan ook een perfecte aanvulling op het aanbod van schoonheidsspecialistes, nagel- en beautysalons, kappers en visagisten.

U ontdekt hoe u de beste en mooiste resultaten krijgt bij uw klanten. De cursus duurt twee tot drie uur. Een docente brengt u de basis bij van het opzetten van de wimperextensions. Voor een optimale begeleiding werken wij in kleine groepjes.

Duralash! Bij the Nailhouse werken wij met Duralash producten. In ons assortiment hebben wij Duralash wimpers in verschillende lengtes.In de cursus maakt u uitgebreid kennis met de mogelijkheden van ons assortiment en leert u de verschillende materialen te gebruiken. Wimperextensions zijn van synthetisch materiaal, blijven zacht aanvoelen en zijn niet van echt te onderscheiden. Wimperextensions kunnen 1 tot 3 weken blijven zitten, zijn watervast en belemmeren u niet in uw dagelijkse bezigheden zoals bijvoorbeeld douchen!

Cursusprijs
60,- Exclusief Duralash starterspakket ( 100 excl. btw) (ong. 10 tot 15 behandelingen)

Cursus is van 10.00 tot 13.00 of 19.00 tot 22.00
Vul hier het formulier in om je op te geven voor de cursus.
Terug naar de vorige pagina