Workshop Wimper Extensions

Groeiende vraag
Duralash wimperverlenging is de nieuwste trend voor de hedendaagse vrouw.
Bij wimperverlenging worden synthetische wimperharen met speciale lijm op de echte wimperharen geplakt. De vraag naar wimperextensions groeit. Wimperverlenging is dan ook een perfecte aanvulling op het aanbod van schoonheidsspecialistes, nagel- en beautysalons, kappers en visagisten.

Mooiste resultaten!
U ontdekt hoe u de beste en mooiste resultaten krijgt bij uw klanten. De cursus duurt twee tot drie uur. Een ervaren docente brengt u de basis bij van het opzetten van de wimperextensions. Voor een optimale begeleiding werken wij in kleine groepjes.

Duralash!
Bij the Nailhouse werken wij met Duralash producten. In ons assortiment hebben wij Duralash wimpers in verschillende lengtes.In de cursus maakt u uitgebreid kennis met de mogelijkheden van ons assortiment en leert u de verschillende materialen te gebruiken.

Wimperextensions zijn van synthetisch materiaal, blijven zacht aanvoelen en zijn niet van echt te onderscheiden. Wimperextensions kunnen 1 tot 3 weken blijven zitten, zijn watervast en belemmeren u niet in uw dagelijkse bezigheden zoals bijvoorbeeld douchen!

Cursusprijs
50,-
Exclusief Duralash starterspakket ( 125,00) (+/_ 20 behandelingen)

Cursus is van 10.00 tot 13.00 of 19.00 tot 22.00
Terug naar de vorige pagina